KCR daru

KCR

A KCR fuvarozás 2 az 1-ben szolgáltatás. A KCR teherautónak kétféle kivitele létezik. Lehet a daru elől (nyakdarus) vagy hátul (fardarus). Mindkét változatra igaz, hogy a szállítás mellett a rakodás is könnyen megoldott. Önnek nem kell két járművet fizetnie egy nagy tömegű termék vagy gép szállításánál. Előnye, hogy kisebb helyen elfér, mint egy teherautó és egy önálló daru.

Miért jó, ha a KCR fuvarozást választom?

 • a szállítás mellett könnyen mozgathat nehéz árut
 • költséghatékony, mert csak egy járművet kell fizetnie
 • kisebb helyen könnyedén használható, mert nem kell külön darut is használnia

Mikor tökéletes választás a KCR daru bérlés?

KCR

 • ha nehéz árut szeretne mozgatni
 • ha gépeket, különböző szerkezeteket szeretne mozgatni
 • ha jacuzzi, medence, dézsa mozgatása és pakolása a cél
 • ha kamiont szeretne rakodni
 • ha tartályokat szeretne mozgatni
 • ha raklapos áru szállításra van szüksége
 • ha lakókonténert vagy konténer irodát telepít
 • ha acélcsöveket szállíttatna
 • ha épületek tetejére akar daruztatni
 • ha építkezik

A KCR teherautóval könnyen megoldható minden nehéz áru mozgatása.

Miért hatékony az önrakodós szállítás?

A KCR teherautók gémszerkezetének köszönhetően, vízszintes irányba akár 7-9 méter távolságra is képesek nagyobb súlyt lerakni vagy kiemelni.

Tökéletesen használhatók alacsony belmagasságú helyszíneken is.

Emeletről, tetőről, emeletre, tetőre is lehet vele közvetlenül rakodni.

Így használata jelentősen megkönnyíti a munkát és lerövidíti a munkaidőt.

Honnan kapta a KCR teherautó a nevét?

A KCR rövidítés a Kaposgép Cranab Rakodó elnevezésből származik. A magyar KCR teherautót, másnéven darus autót a Kaposgép fejlesztette ki a ’70-es években, egy skandináv minta alapján (innen a Cranab megnevezés). Egy szállításra alkalmas teherautóra olyan darut építettek be, ami összecsukható. Ezzel optimalizálták a szállító területet az autón. A darut a plató vagy a fülke mögötti területre helyezték. Ezek az önrakodós teherautók azóta is megkönnyítik a nagy tárgyakat, árukat mozgató cégek és magánemberek munkáját.

Miért a Bartafuvart válassza KCR fuvarozásra?

Tudjuk, hogy egy vállalkozás számára fontos, hogy a megrendelt áru a megfelelő időben, a megfelelő helyen, és főként biztonságban legyen. Ezért cégünk rugalmas hozzáállással, határidőre mozgatja át a szállítandó terméket a megfelelő helyszínre. A KCR fuvarozás megkönnyíti megrendelőink munkáját.

Szakembereink pontos, precíz munkavégzése az ön cégének sikere!

KCR daru: Minden, amit tudni érdemes

A KCR daru egy olyan speciális jármű, amely képes nagy teherbírású darukat szállítani és felállítani. Nagyon fontosak az építőiparban, de más területeken is használják őket. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy mi az a KCR daru, hogyan működik, mire használják, és milyen típusai vannak.

Mi az a KCR daru?

A KCR daru egy speciális jármű, amely egy nagy teherbírású darut szállít és telepít. A daruk általában nagy és nehéz szerkezeteket emelnek vagy mozgatnak, például hídokat, épületeket vagy nagy gépeket. Különböző típusok különböző méretű és teherbírású darukat szállítanak és telepítenek.

Hogyan működik a KCR daru?

Működése nagyon bonyolult folyamat. A daru alapja a jármű alvázára van rögzítve, és a jármű mozgatása közben a daru követi a járművet. A működtetéséhez szakemberek kellenek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek. A daru vezérlését általában egy joystick segítségével végzik, amely segítségével a daru mozgását és pozícióját szabályozzák.

Mire használják a KCR darukat?

Általában az építőiparban használják, de más területeken is használják őket. Az építőiparban a KCR daruk segítségével lehet nagy épületeket vagy hídakat építeni, nagy gépeket mozgatni, illetve a járművek súlyát a felső részre emelni. Azonban használják például tűzoltóknál, akik segítségével elérhetik magas épületek tetejét, illetve a médiaiparban, ahol a KCR darukat alkalmazzák a kameraállványok és reflektorok felszerelésére.

KCR daru bérlés

Ha az építőiparban dolgozik, vagy nagy teherbírású darura van szüksége, a KCR daru bérlése lehet a legjobb megoldás. Lehetővé teszi, hogy nagy teherbírású darukat használjon, anélkül, hogy megvásárolná vagy karbantartaná azokat.

A KCR daru bérlése lehetővé teszi, hogy csak akkor használja, amikor szüksége van rá, és így csökkentheti az üzemeltetési költségeket. A bérlési díj általában óradíjban kerül felszámításra, így csak akkor kell fizetnie, amikor használja a járművet.

Következtetés

A KCR daruk nagyon fontosak az építőiparban és más területeken is. A KCR daruk különböző típusai léteznek, amelyek különböző méretű és teherbírású darukat szállítanak és telepítenek. A KCR daru bérlése lehetővé teszi, hogy nagy teherbírású darukat használjon, anélkül, hogy megvásárolná vagy karbantartaná azokat. A KCR daruk karbantartása nagyon fontos, hogy biztosítsa a jármű biztonságos és hatékony működését.

Ha további kérdései vannak a KCR darukról, az alábbiakban találhat néhány gyakori kérdést és választ:

Gyakori kérdések

Milyen képesítésekre van szükség a KCR daru működtetéséhez?

A KCR daru működtetéséhez szakemberek kellenek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek. A daru vezérlését általában egy joystick segítségével végzik, amely segítségével a daru mozgását és pozícióját szabályozzák.

Mennyi időt vesz igénybe egy KCR daru felállítása?

A felállítása és működésre való előkészítése sok tényezőtől függ, például a daru méretétől és a környezeti tényezőktől. Általában néhány órát vesz igénybe a felállítás és a működésre való előkészítés.

Mennyibe kerül egy KCR daru bérlése?

A KCR daru bérlési díja eltérő lehet a daru méretétől és teherbírásától függően, valamint attól, hogy milyen hosszú ideig béreljük a járművet. Általában óradíjban kerül felszámításra a bérlési díj.

Milyen előnyei vannak a KCR daru bérlésnek?

A KCR daru bérlése lehetővé teszi, hogy nagy teherbírású darukat használjon, anélkül, hogy megvásárolná vagy karbantartaná azokat. A bérlési díj általában óradíjban kerül felszámításra, így csak akkor kell fizetnie, amikor használja a járművet. Emellett csökkentheti az üzemeltetési költségeket és lehetőséget ad a KCR daruk széles választékából való választásra.

Milyen biztonsági intézkedéseket kell betartani a KCR daru használatakor?

A KCR daruk nagyon nagy teherbírással rendelkeznek, így fontos biztonsági intézkedéseket betartani a munka során. Az operátoroknak megfelelő képzést kell kapniuk a KCR daru működtetéséhez, és mindig be kell tartaniuk a biztonsági előírásokat, például az övhasználatot és a munkaterület megfelelő jelölését.

Milyen előkészületeket kell tenni a KCR daru bérlése előtt?

Ha KCR darut bérel, fontos előkészületeket tennie. Ellenőrizze a bérlési feltételeket és a jármű állapotát. Biztosítsa, hogy megfelelő képesítéssel rendelkező operátorok használják a járművet, és mindig tartsa be a biztonsági előírásokat.