Konténer szállítás

20 lábas raktárkonténer, mobiliroda, őrbódé, iroda konténer szállítás Magyarország egész területén. Emelés és szállítás egy darus teherautóval!

Tovább olvasom

Daruzás Pest Megye

  Cégünk Önrakodós teherautókkal, más néven KCR-es autókkal végzi a különböző daruzási feladatait. Célunk, hogy minél szélesebb skálában tudjunk eleget tenni ügyfeleink kéréseinek. Rendelkezünk egy úgynevezett nyakdarus teherautóval, melynek daruja a fülke mögött ...

Tovább olvasom

Darus autó bérlés Budapest

Ha nagy és nehéz tárgyak szállítására van szüksége, válassza a Darus autó Budapest szolgáltatásait! Részletesen mutatjuk be, hogyan működik a darus autó bérlés Budapesten és miért érdemes velünk dolgozni.

Tovább olvasom

Önrakodós teherautó, önrakodós darus autó bérlés

Önrakodós fuvarozás Budapesten, Pest Megyében, vagy akár Magyarország egész területén.

Öntrakodós teherautós munkáink java részt Budapestre, és annak vonzás körzetére korlátozodik, de országos színten vállalunk darus fuvarokat, széleskörű tapasztalatokkal.

Tovább olvasom

Építőanyag szállítás

Építőanyagot szállítását és daruzását vállaljuk.

Velünk nem áll meg a munka! Pest megyében és országosan az építőanyagokat időben leszállítjuk fennakadások nélkül, 2 generációs, 30 éves fuvarozási tapasztalatunkkal.

Tovább olvasom

Zsalu- és állvány anyag szállítás

Zsalu- és állvány anyagok szállítása darus autóval.

Zsalu és állvány anyagokat szállítunk, valamint ezek építkezésen belüli pontos helyére, födémre, pinceszintre, vagy kerítésen átemelését is vállaljuk.

Tovább olvasom

Acélcső, vasanyag szállítás

Vas és acélszerkezeteket szállítunk és daruzunk, magas fokú tapasztalattal.

Akár 8 méteres acélcsövek szállítását, valamint csarnok elemek, konténerek, vasúti szerelvények mozgatását, illetve szereléséig való levegőben tartását is vállaljuk.

Tovább olvasom

Fa szállítás

Faanyagok szállítását vállaljuk darus autóinkkal, rövid határidővel.

Maximum 8m-es szálak szállítását vállaljuk 7500kg súlyig. Budapest egész területén, és országos szinten is, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Tovább olvasom

Gépszállítás

Gépszállítás darus autóval, több éves tapasztalattal.

Gépszállítás, munkagép szállítás, darus autóval, több éves tapasztalattal Budapesten, Pest megyében és az ország egész területén

Tovább olvasom

Napelemek daruzása, szállítása

Megrendeléseink szinte már mindennaposak.

Mivel sérülékeny napelemekről beszélünk, nagyon fontos hogy a megfelelő helyen legyen rögzítve az autón, egy szállításra előkészítve azt, illetve egy napelem daruzás előtt.

Tovább olvasom

Klíma daruzás

Fel szeretné daruzni a klíma berendezését az emeletre, esetleg a tetőre?

A Bartafuvar szolgáltatásai biztosítják a gyakorlati sikerhez az eszközöket, és képzett személyzetet a feladat elvégzéséhez.

Tovább olvasom

Amit el lehet szállítani, azt mi el is szállítjuk!