Konténer szállítás

A konténerek sokoldalúsága miatt jelentős népszerűségnek örvendenek az építkezések során, ahol ideiglenes irodának, raktárnak vagy személyzetnek biztosítanak otthont. Ezenkívül tökéletesek lehetnek átmeneti megoldásként, építkezés, bontási és felújítási munkálatok során, ha lakást vagy házat hagy hátra, míg az új otthona készül. A konténerbe, konténerekbe halmozhatja a lakásban feleslegessé vált berendezéseket. 

A konténer elszállítása azonban bonyolult feladat, speciális darus szállítást igényel. Ebben segít cégünk! 

2in1: egy autó konténer emelésére és elszállítására!

A KCR darus  szállítás óriási előnye, hogy nem kell külön darusautót és platós teherautót rendelnie hogy elszállíttassa konténerét. Így kevesebb hely elegendő a rakodáshoz, gyorsabb és olcsóbb a szállítás!

Önrakodós tehergépkocsival tároló, raktár, hűtő és iroda konténer szállítása Magyarország egész területére!

Minőségi önrakodós (darus) tehergépjárművünkkel, gyakorlott és megbízható kollégáink biztonságosan elszállítják a kiválasztott konténerét bármely magyarországi helyszínre.

Szolgáltatásunk egyszerű és hatékony megoldást kínál mindazok számára, akiknek a szállítás okoz több fejtörést. Mindenben készséggel állunk rendelkezésére, ha konténert szeretne elszállíttatni. Hívjon minket és kérje személyre szabott árajánlatunkat.

A legnagyobb általunk szállított konténer méret a 20 lábas tengeri konténer, raktár vagy iroda konténer.

Ha konténer szállítást keres Magyarország egész területére, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Mindenben készséggel állunk rendelkezésre! 

Konténer rendelése előtt érdemes gondoskodni a megfelelő helyről, ahol elhelyezhető. Ha ebben segítségre van szüksége, örömmel állunk rendelkezésére. 

A konténer megvétele után pedig nem kell semmi mással törődnie, mint a konténer használatával, hiszen a szállítást és elhelyezést cégünk vállalja. 

Az árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken, és hívjon minket bizalommal.

Konténer szállítás árak

Konténer szállítás árak tekintetében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amit el lehet szállítani, azt mi el is szállítjuk!