Gépszállítás

Gépszállítás darus autóval, több éves tapasztalattal.

Gépszállítás Budapest környékén, Pest megyében és az ország egész területén.

Gépszállítás darus autóval, több éves tapasztalattal.
Vállalom rövid határidővel a következő gépek és eszközök daruzását, kamionokról való fel és leemelését:
 • Ipari klímák
 • Esztergagépek, és különböző ipari berendezések
 • Elektromos szekrények
 • Gépek daruzása 3000 kg-ig
 • Gépek szállítása: teherautóink terhelhetősége 7500 kg-ig                           

Mit jelent a darus gépszállítás?

 • gép emelése a gépkocsira
 • eljuttatni a gépet A pontból - B pontba

Gépszállítás esetén - mielőtt egy képzett gépszállító nekivág a feladatnak - alaposan meg kell vizsgálnia annak lehetőségeit. A gépek amiket emelünk, sérülékenyek. Csak bizonyos pontjaikon találhatóak kialakított emelési szemek, pontok, amelyeket egy szakemer tud meghatározni. Ha a gép szállítás nem megfelelő helyen megkötözött, vagy nem arra a célra használatos hevederrel, acélsodrony kötéllel történik, az végzetes sérüléseket és anyagi kárt okozhat.

Miért válassza a Bartafuvart ha darus gépszállításról van szó?

Egy munka sem válhat rutin feladattá, hiszen nincs két egyforma történés.  A megfelelő tudással és eszközökkel rendelkezünk, mellyek elengedhetetlen kellékei egy gépszállításnak. A ránk bízott emelési és daruzási feladatokat úgy kezeljük majd, mintha az a sajátunk lenne: a legnagyobb odafigyeléssel.

Gépszállító autóink biztonságban, határidőre telepitik át a cégét, ipari berendezéseit a kivánt helyre.

Szakembereink pontos, precíz munkavégzése az ön cégének sikere!

Gépszállítás darusautóval

Sok kis- és közepes méretű vállalkozásnak és vállalatnak szüksége van gépszállításra, mint például építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, nehézgépek, stb. Azonban ezeknek a gépeknek a szállítása nagyon nehéz és bonyolult lehet, különösen, ha nincs megfelelő felszerelés vagy tapasztalat. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet nehéz gépeket szállíttatni darusautóval, valamint milyen előnyei vannak ennek a módszernek.

Miért előnyös a darusautó gépek szállítása esetén?

A darusautó egy olyan gépjármű, amely darukkal van felszerelve, és képes emelni és szállítani nehéz tárgyakat. Ezek az autók általában nagy teherbírással rendelkeznek, és kiválóan alkalmasak gépszállításra.

Hogyan működik a darusautó?

A darusautók darui hidraulikus rendszeren keresztül működnek. A hidraulikus rendszer segítségével a daru mozgatható, és lehetővé teszi, hogy a nehéz tárgyakat emelje és szállítsa. A darusautók általában meglehetősen nagy és nehéz gépek, ezért fontos, hogy a sofőrök megfelelően képzettek és tapasztaltak legyenek a darusautók használatában.

Milyen előnyei vannak a darusautóknak a nehézgép szállításban?

A darusautóknak számos előnye van a gépszállításban. Az egyik legnagyobb előnyük az, hogy lehetővé teszik a nehéz gépek pontos és biztonságos szállítását. A daruk segítségével a gépeket könnyedén és biztonságosan lehet emelni, így minimalizálva a károsodások kockázatát.
A darusautók használata hatékonyabb és költséghatékonyabb lehet a hagyományos nehéz gépek szállítási módszereihez képest. Az ilyen szállítási módszerek lehetővé teszik a gyors és hatékony szállítást, minimalizálva az időveszteséget és a károsodások kockázatát. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások és vállalatok képesek lehetnek a nehéz gépek hatékony szállítására, miközben csökkentik a költségeket.

Milyen típusú nehéz gépeket lehet szállítani darusautóval?

A darusautók képesek elszállítani az olyan típusú nehéz gépeket, mint:

 • targonca
 • bobcat
 • mezőgazdasági gép
 • építőipari munkagép
 • talajművelő gépek
 • mezőgazdasági járműveket

Mi a teendő a darusautó szállítás megrendelésekor?

Ha Önnek vagy vállalkozásának szüksége van nehéz gépek szállítására, fontos megfontolni a darusautó szállítás lehetőségét. Az első lépés a megfelelő darusautó kiválasztása. A darusautók különböző típusú darukkal vannak felszerelve, amelyek eltérő mérettel és teherbírással rendelkeznek. Fontos, hogy megfelelő méretű és típusú darusautót válasszon a szállítandó gép méretének és súlyának megfelelően.

A darusautó szállítás megrendelésekor fontos megadni a szállítandó gép pontos méretét és súlyát. Az ilyen információk alapján a darusautó szakemberei képesek lesznek meghatározni a megfelelő darut és felszerelést a szállításhoz. Fontos, hogy a sofőrök megfelelően képzettek legyenek a darusautók használatában, és rendelkezzenek az összes szükséges engedéllyel és biztosítással.

Milyen előnyei vannak a gépszállító darunak?

A darusautó szállításnak számos előnye van, beleértve a következőket:

 1. Biztonságos szállítás:
  A darusautók nagy teherbírással és darukkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gépek biztonságos és pontos szállítását.
 2. Rugalmas:
  A darusautók képesek szállítani nehéz gépeket olyan helyekre, amelyekre más szállítási módszerek nem képesek, például alacsony épületek és szűk területek.
 3. Hatékony: A darusautók gyorsan és hatékonyan szállítják a nehéz gépeket, minimalizálva az időveszteséget és a károsodások kockázatát.
 4. Költséghatékony: A darusautó szállítás költséghatékonyabb lehet, mint a hagyományos nehéz gép szállítási módszerek.

Gyakori kérdések

 1. Milyen típusú nehéz gépek szállíthatók darusautóval?
  A darusautók képesek szállítani különböző típusú nehéz gépeket, beleértve az építőipari gépeket, mezőgazdasági gépeket, nehézgépeket és egyéb nagy tárgyakat.
 2. Mi a teendő a darusautó szállítás megrendelésekor?
  A megfelelő darusautó kiválasztása és a szállítandó gép pontos méretének és súlyának megadása fontos.
 3. Milyen előnyei vannak a darusautó szállításnak?
  A darusautó szállítás biztonságos, rugalmas, hatékony és költséghatékony lehet.
  Miért érdemes a darusautó szállítást választani a nehéz gépek szállítására?
 4. A darusautók nagy teherbírással és darukkal vannak felszerelve, így lehetővé teszik a gépek biztonságos és pontos szállítását. Ezenkívül a darusautók rugalmasak és hatékonyak, és lehetővé teszik a nehéz gépek szállítását olyan helyekre, amelyekre más szállítási módszerek nem képesek.
 5. Mit kell figyelembe venni az útvonal tervezésekor a darusautó szállítás során?
  Az útvonal tervezése során figyelembe kell venni a helyi adottságokat és korlátokat, mint például a híd magasságát, a forgalmat és a fordulók szélességét. Fontos, hogy az útvonal biztonságos és megfelelő a darusautó szállításához.

Amit el lehet szállítani, azt mi el is szállítjuk!