Építőanyag szállítás

Építőanyagot szállítását és daruzását vállaljuk.
 • Raklapos áruk
 • Acélcsövek
 • Zsalu - és állvány rendszerek
 • Gipszkarton és profiljai
 • Faanyagok
 • Kisebb iroda konténerek
 • Betonacél, Betonacél háló
 • Aggregátorok és gépek
 • Tartályok


Építőanyagok daruzása

 • Födémre való daruzás 8 méterig
 • Építkezésen belül daruzás, szállítás
 • Pince szintre való daruzás
 • Zsaluanyagok, falzsaluk helyben druzása, annak helyére emelése
 • Munkagépek és annak tartozékainak daruzása
 • Lakatos brigádoknak való daruzás, elemek tartása akár egy heggesztés erejére


Igen széleskörű fogalom az építőanyag szállítás , amelyről úgy gondoljuk érdemes pár szót ejteni.

Sokféle megrendelésünk érkezik nap mint nap, kisebbek és nagyobbak. Nem csak Budapesten, országos szinten is. Ha például zsalu anyagról van szó vagy állvány, de lehet akár tégla vagy cserép,de bármi más is. Elő szokott fordulni, hogy bontott fóliás, raklapos áru szállítása a feladat. Ez esetben mindig felhívjuk az ügyfél figyelmét,hogy gondosan körbe kell fóliázni a raklapokat, ezzel is előkészítve az épitőanyag szállítását. Az állvány- és zsalu szállítás, elsőre talán nem is tűnik olyan bonyolult feladatnak. Márpedig ha 6-7 tonna zsalu anyagról van szó, jól kell elhelyeznünk az építőanyagot az autón, hogy az fel is férjen, illetve a kölcsönzö is vissza vegye. Tudni kell, hogy a gerendákat, hogyan építsük egymásra, hogy az a leghelytakarékosabb legyen az autón. Ezeket a fajta építőanyagokat zömmel építkezésekre szállítjuk ki, melyek helye már előre meg lett tervezve az ügyfél által. Nem ritka az sem,hogy födémre kell helyeznünk az építőanyagot, vagy egy pince szintre,de olyan is előfordult már, hogy egy teherszállító liftbe kellett helyezni az építőanyagot. Szállítási tapasztalatunk széleskörű, így nem igazán okoz nehézséget az építőanyagok szállítás.

Vannak sérülékeny anyagok, mint a cserép vagy a tégla, vagy akár a gipszkarton és az ahhoz tartozó profilok. Ezeknél a fajtáknál, fontos , hogy az a megfelelő módon, a megfelelőképpen legyen daruzva,illetve a darusauton rögzítve. Nem minden esetben használhatjuk csak a hevedert. Az imént felsorolt építési anyagok mozgatásához szükség lehet pár speciális kiegészítőre.

A gipszkarton esetén, akár egy élvédő illetve fólia, hogy eső esetén az ázni ne tudjon. Például cserépnél, téglánál egy távtatóra lehet szükség, hogy a heveder ne tudja megroppantani az anyagot.  

Tudjuk, hogy ebben az iparágban, nagyon fontos az ütemezés. Egy esetleges épitőanyag szállítmány késése, akár napokkal is elcsúsztathatja az épitkezést. Ha ön egy darus autót vesz igénybe, rengeteg időt, és fáradtságot spórolhat meg. Tapasztalt csapatunk, határidőre és rugalmasan teljesiti ügyfelei kéréseit.

Építőanyag szállítás darusautóval

Az építőanyagok szállítása az építkezések egyik legfontosabb feladata. Az építőanyagok a helyszínre történő szállítása során a hatékonyságot és a költségeket is jelentősen befolyásolhatja. A darusautók, amelyek különleges emelő mechanizmusuk révén képesek a nehéz építőanyagokat könnyedén szállítani, az építőiparban egyre népszerűbbek.

Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogy miért érdemes darusautót használni az építőanyagok szállításához, hogyan működnek a darusautók, és milyen előnyökkel jár az építkezéseken.

Miért érdemes darusautót használni az építőanyagok szállításához?

Az építőanyagok szállítása során fontos szempont az idő és a költségek minimalizálása. A darusautók használata lehetővé teszi az építőanyagok hatékony és gyors szállítását, miközben minimalizálják a szállítási időt és a költségeket.

Az építőanyagok szállítása darusautóval gyors és hatékony folyamat, mivel a daru mechanikus szerkezete lehetővé teszi a nagy súlyú építőanyagok gyors és biztonságos mozgatását. Ez csökkenti az építőanyagok kezeléséhez szükséges munkaerőt, valamint a kezelési időt is.

Hogyan működnek a darusautók?

A darusautók olyan járművek, amelyeknek az emelő mechanizmusa lehetővé teszi a nehéz terhek emelését és mozgatását. A darusautók fő részei a gépjármű, a daru, a daru vezérlő állomás és a daru kábele.

A darusautók általában teherbírásuk alapján vannak csoportosítva. A teherbírásuk általában 20-500 tonna között változik, és az építőanyagok szállításához használt darusautók teherbírása általában 50-300 tonna között van.

Milyen előnyökkel jár az építkezéseken a darusautók használata?

Az építőanyagok szállítása darusautóval számos előnnyel jár az építkezéseken. Ezek közül néhány:

1. Nagyobb hatékonyság

A darusautók használata lehetővé teszi az építőanyagok gyorsabb és hatékonyabb szállítását az építkezések helyszínére. A nagy súlyú építőanyagok, mint például a betonblokkok, a födém elemek és a tetőgerendák, könnyedén mozgathatók és telepíthetők a darusautók segítségével. Ez időt takarít meg az építkezéseken és lehetővé teszi az építőanyagok gyorsabb és biztonságosabb telepítését.

2. Költséghatékony megoldás

A darusautók használata jelentős költségmegtakarítással jár az építkezéseken. A darusautók gyors és hatékony működése lehetővé teszi a kevesebb munkaerővel való munkavégzést, ami csökkenti a munkavégzéshez szükséges költségeket. Ezen kívül, az építőanyagok szállítása darusautóval minimalizálja az esetleges károkat, amelyek az építőanyagok sérüléséből, eltöréséből vagy megrongálódásából származhatnak.

3. Biztonságosabb szállítás

A darusautók használata biztonságosabb módja az építőanyagok szállításának. A darusautók emelő mechanizmusa lehetővé teszi az építőanyagok biztonságos mozgatását és telepítését a munkaterületen. A darusautók széles körben használják az építőiparban, mivel biztonságosabb és hatékonyabb szállítási megoldást nyújtanak.

4. Rugalmas szállítás

A darusautók lehetővé teszik a rugalmas szállítást az építőanyagok szállításában. A darusautók képesek a nagy súlyú építőanyagok szállítására bármilyen terepen, beleértve a meredek hegyoldalakat vagy a nehezen megközelíthető helyeket is. Ez lehetővé teszi az építőanyagok szállításának rugalmasabb és hatékonyabb kezelését az építkezéseken.

Hogyan lehet megbízni darusautó szállítással az építkezéseken?

Az építőanyagok darusautóval történő szállítása megbízható és hatékony megoldást jelenthet az építkezéseken. Azonban, ahhoz hogy biztonságos és hatékony legjobb szállítást érjen el, fontos megbízni a megfelelő szállítási szolgáltatóval. Az alábbiakban néhány fontos szempontot ismertetünk, amelyek segíthetnek a megfelelő darusautó szállító kiválasztásában.

1. Tapasztalat

Fontos meggyőződni arról, hogy a választott szállító rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal az építőanyagok darusautóval történő szállításában. Az olyan szállítók, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek, jobban értik az építkezéseken előforduló kihívásokat és problémákat, és így hatékonyabb megoldásokat tudnak javasolni.

2. Képzett személyzet

Fontos, hogy a darusautók szállítását végző cég képzett és tapasztalt személyzetet alkalmazzon. A darusautók kezelése és vezetése speciális szakértelmet igényel, és ezért fontos, hogy a szállító cég megbízható és képzett személyzetet alkalmazzon.

3. Biztosítás

Az építőanyagok darusautóval történő szállítása során előfordulhatnak balesetek vagy károk, és ezért fontos, hogy a szállító cég rendelkezzen megfelelő biztosítással. A megfelelő biztosítás nélkül az építőanyagok szállításakor keletkezett károk nagy költségeket jelenthetnek.

4. Rugalmasság

Az építkezéseken gyakran előfordulhatnak váratlan helyzetek vagy változások, és ezért fontos, hogy a darusautó szállító rugalmas és alkalmazkodó legyen. A megfelelő szállító cég képes lehetőséget biztosítani az építőanyagok szállításának rugalmas és hatékony kezelésére.

Összefoglalás

Az építőanyagok szállítása darusautóval hatékonyabb és biztonságosabb megoldást jelenthet az építkezéseken. A darusautók lehetővé teszik a nagy súlyú építőanyagok gyors és hatékony szállítását, miközben csökkentik a kezelési időt és a költségeket. Azonban, ahhoz hogy a darusautók szállítása hatékony és biztonságos legyen, fontos megbízni a megfelelő szállító céggel, akik rendelkeznek megfelelő tapasztalattal, képzett személyzettel és megfelelő biztosítással. A megfelelő darusautó szállító kiválasztása segíthet abban, hogy az építőanyagok szállítása hatékony, biztonságos és költséghatékony legyen.

Ha az építkezéseken darusautó szállításra van szüksége, keresse fel a megbízható szállító cégeket, és vegye figyelembe a fenti szempontokat. A darusautók használata lehetővé teszi az építőanyagok gyors és hatékony szállítását, és segíthet a költségek minimalizálásában az építkezések során.

Gyakori kérdések

 1. Milyen építőanyagok szállítására használhatóak a darusautók?
  A darusautók számos építőanyag, mint például betonblokkok, födém elemek és tetőgerendák szállítására alkalmasak.
 2. Milyen előnyei vannak a darusautók használatának az építkezéseken?
  A darusautók használata hatékonyabb és költséghatékonyabb megoldást jelent az építőanyagok szállítására. A darusautók lehetővé teszik a nagy súlyú építőanyagok gyors és biztonságos szállítását, miközben csökkentik a kezelési időt és a költségeket.
 3. Milyen tapasztalattal kell rendelkeznie egy darusautó szállító cégnek?
  A darusautó szállító cégeknek sok éves tapasztalattal kell rendelkezniük az építőanyagok darusautóval történő szállításában. Ez biztosítja a hatékony és biztonságos szállítási megoldásokat.
 4. Mennyi időt takaríthat meg az építőanyagok szállítása darusautóval?
  Az építőanyagok szállítása darusautóval hatékonyabb és gyorsabb megoldást jelenthet, és lehetővé teszi az építőanyagok gyorsabb és biztonságosabb telepítését. Ez időt takarít meg az építkezéseken.
 5. Milyen szempontokat kell figyelembe venni a darusautó szállító kiválasztásakor?
  Fontos meggyőződni arról, hogy a választott szállító rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal, képzett személyzettel és megfelelő biztosítással. Ezen kívül fontos, hogy a darusautó szállító rugalmas és alkalmazkodó legyen az építkezéseken előforduló váratlan helyzetekkel és változásokkal szemben. A megfelelő szállító cég kiválasztása segíthet abban, hogy az építőanyagok szállítása hatékony, biztonságos és költséghatékony legyen.

 

Amit el lehet szállítani, azt mi el is szállítjuk!